VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Frugtsalat i lage

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Frugtsalat i lage

En rigtig god dessert er frugtsalat lagt i en let krydret lage. De frugter der bruges kan varieres efter årstid, lyst og smag.
Frugtsalat kan serveres med en klat kold flødeskum eller den kan bruges som tilbehør på gryn, grød eller surmælksprodukter f.eks om morgenen.
Er appetitten ikke så stor om morgenen er det også en god start bare at spise det alene. Der kan sagtens tilberedes en større portion som kan holde sig nogle dage i køleskabet. Er al lagen ikke brugt op så giv den et kort opkog og læg mere frugt i.

Frugtsalat i lage

1/2 net melon
1 moden pære
1 appelsin
1 mango frugt

Lage:
3 dl æblejuice
2 spsk honning
2 stk kanelstang
10 hele kardemomme
1 stjerneanis

Lagen blandes i en gryde , gives et kort opkog og afkøles.
Frugten skrælles og deles i passende stykker eller tern og lægges i lagen. Skal trække 1-2 timer før den spises.
Opbevares i køleskab.

Inspiration på email? Skriv dig op her