| Flydende frugt og grønt giver ny energi Fedtfattig inspiration til ny energi ? prøv den lysegrønne
vårdrik eller mango-melondrikken med frisk ingefær
Klik for at se tema
|
| Kend kornsorterne-og kom dem i maden Vi vil tage dig med på en rundrejse i kornets formidable muligheder
Vise hvordan de forskellige kornsorter, både hele og malede ser ud og hvordan de bruges. Der er links til opskrifter hvor du kan få ideer og hjælp til hvordan de anvendes.
Klik for at se tema
|
| Brunch Inviter vennerne forbi til en lækker brunch. Her får du en lang række opskrifter at vælge imellem. Gør det til luksus med laks og champagne ? eller til sundhed med yoghurt og frugtsalat. God fornøjelse.
Klik for at se tema
|
| Vintertid er suppetid! Hvem kender ikke den dejlige fornemmelse af en hed suppe på en kold dag?
Klik for at se tema
|
| Ud og leg Vi er i efterårets skønneste tid- sommeren rundes af med farver der skifter dag for dag. Naturens spisekammer bugner af frugter og nødder. De hænger modne og venter på at blive plukket ned ? spist med det samme eller brugt til utallige formål- spiseligt eller bare sjov og underholdende aktiviteter.
Klik for at se tema
|
| Sensommerens frugter og bær Her får du klassikeren ?rødgrød med fløde? og andre gode
opskrifter på kager med godt forklædte c-vitaminer.
Klik for at se tema
|
| Præsten og kogejomfruen På Madkanalen har vi fået lov at præsentere og give ?smagsprøver? på en anderledes kogebog, der både rummer sanselige opskrifter og bibelske beretninger.
Vi kan her: ?-æde og lugte og føle os dybt ind i de bibelske beretninger og det danske kirkeår og hinanden.
Klik for at se tema
|
| Svampejagt for nybegyndere Der er intet som at vende hjem med en god høst af de lækreste gule kantareller, de aromatiske tragtkantareller eller de fremragende Karl Johanner. Det er tre svampetyper, som du ret let kan lære at kende og bestemme ? ingen af dem kan forveksles med dødeligt giftige svampe.
Klik for at se tema
|
| Singlemad i mikroovn Står middagen på det samme lidt for mange aftener i træk, fordi du kun skal kokkerere til en? Se her på temaet hvordan mikroovnen bruges til tilberedning af små portioner.
Klik for at se tema
|
| Gem sommerens sol og vitaminer på flasker og glas Her får du opskrifter på syltetøj af blandt andet mirabeller og
rabarber. Og på dejlig saft med masser af c-vitaminer
Klik for at se tema
|
| En, to, tre - Maden er klar! Her viser vi, hvordan storindkøb og god planlægning
Kan give dig tre forskellige middage til tre dage
Klik for at se tema
|
| Lammekød Her får du masser af nye opskrifter på lammekød.
Grill det, marinér det og brug de utraditionelle udskæringer
Klik for at se tema
|
| Gastronomer bruger gas Gas gør madlavningen nemmere og mere energirigtig. Her kommer en række gode råd, som gælder ?kokke? af alle slags.
Klik for at se tema
|
| Tøm fryseren for bær og frugter inden sommerens nye høst skal i hus Måske har du stadigvæk frugt af forskellig slags liggende i fryseren fra sidste sæson og inden du ser dig om er der friske og dejlige bær på vej igen.
Klik for at se tema
|
| Idéer til forårets mad og samvær Her er opskrifter på mad med ukrudt - blandt andet stuvet
skvalderkål. Desuden en æggestand - så fin som et maleri
Klik for at se tema
|
| Dejlige kager Kast dig ud i nogle af de rigtige konditoropskrifter og
lær at lave hjemmelavet lagkagecreme og marcipanroser
Klik for at se tema
|
| Juleknas Invitér venner til ?Store chokoladedag?. Her får du
opskrifter på 5 lækre slags konfekt som ikke er svære at lave.
Klik for at se tema
|
| Jordbærtid Sæsonen for de dejlige danske jordbær er begyndt og det er nu vi skal nyde dem.
Madkanalen giver dig her forskellige forslag til, hvordan de kan spises og tilberedes. Desuden giver vi en hurtig oversigt over de mest almindelige sorter og addresser til nogle steder, hvor det er muligt at "Plukke selv"
Stik næsen i jordbærbeddet og smag .
Klik for at se tema
|
| Giv morgenmaden og frokosten en chance Her får du fire forslag til sund og indbydende morgenmad,
og idéer til frokosten - fra pastasalat til lækre sandwich.
Klik for at se tema
|
| julemad Madkanalen har her samlet et udvalg af retter som vil vække jubel på ethvert julebord.
Klik for at se tema
|
| Bryllupskage En rigtig flot bryllupskage er prikken over i?et for de fleste brudepar. Har du mod til at prøve hjælper vi dig her trin for trin. Det vil vække glæde og beundring- og følger du opskriften er det ikke svært. Men gå i gang i god tid.
Klik for at se tema
|
| Klik på ret/ny overskrift nedenfor, for at skrive overskrift
Klik for at se tema
|