VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Vintertid er suppetid!

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 
Vintertid er suppetid!


Supper er blevet hot igen, og er ikke længere bare en forret til en større menu. Supper kan sagtens udgøre et helt måltid, hvis der er tænkt over fyld og tilbehør.

Her finder du inspiration til mange spændende supper, som ud over at være lækre og velsmagende også er energirigtige at tilberede.

Læs hvordan du nemt kan spare energi, mens du tilbereder sublime supper med gode, sunde og billige råvarer.

  • Læg altid låg på gryden. Ellers forsvinder varmen og der bruges 3 gange så meget el.

  • Brug eftervarmen i kogepladen. Sluk 5-10 min før maden er færdig og lad gryden blive stående på kogepladen.

  • Bring altid i kog på højeste trin eller størst blus. Skru derefter ned til lavest mulige trin/blus uden at maden går af kog.

  • Brug gryder og pander med plan bund. Der er op til 50% energispild, hvis gryden er bulet i bunden.

  • Gryden skal passe til kogepladens størrelse. Er gryden for lille spildes op til 25% el.

  • Brug mikroovn til at stege bacon, det giver det bedste, sprødeste og fedtfattigste resultat.

  • Brug også mikroovnen til at varme brød og genopvarme supper, det er nemt, hurtigt og energirigtigt.

Her er er bredt udvalg af dejlige supper

Tomatsuppe med hvidløgsbrød

Aspargessuppe med cremefraiche

Blomkålsuppe med bacon

Broccolisuppe med flødeost

Cremet sellerisuppe med persille_olie og bacon

Fiskesuppe med fennikel

Kartoffel fennikelsuppe

Sellerisuppe med sprøde croutoner


God fornøjelse med suppegryden- husk at det også sparer både energi og ikke mindst tid at lave dobbelt portion, så der er nem mad dagen efter- eller kom det i fryseren til en dag du ikke har tid til at stå i køkkenet.
Velbekommen