VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Fiskesuppe med fennikel

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Fiskesuppe med fennikel

Suppen her er både velsmagende og mættende. Med fiskestykkerne i kan den sagtens gøre det ud for et helt måltid.

FISKESUPPE MED FENNIKEL (4 personer)

4 kartofler
2-3 gulerødder
1 fennikel
1 lille løg
20 g smør
1-2 tsk. karry
6 dl fiskebouillon (f.eks. Oscar)
2 dl fløde 13%
2 tsk. majsstivelse
4-6oo g frisk fisk uden ben, f.eks. laks og lyssej
Tilbehør: brød

Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i tynde skiver. Flæk fenniklen, skær roden bort og skær resten i tynde skiver på tværs. Gem den grønne top til "drys". Hak løget fint.
Sådan hakker du et løg .
Smelt smørret i en stor gryde og svits karryen et øjeblik. Kom alle grøntsagerne i og svits dem 5 minutter under omrøring. Hæld bouillonen over og lad det småkoge under låg 30 minutter. Rør fløde og majsstivelse sammen, rør det i suppe og kog igen 5 minutter. Skær fisken i pæne store terninger. Læg dem i suppen og lad dem mørne for meget svag varme, 5 -8 minutter. Smag suppen til og server med det grønne drys og en skive brød.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her