Sprød kartoffelsalat
Salaten til din frokost kan laves af ?rester? fra middagen. Det kræver bare, at du har lavet lidt ekstra af det hele. Den er lige til at tage med på job i en boks. Selvfølgelig kan du også bruge kartoffelsalaten som tilbehør til din middagsmad. Den passer f.eks. godt til magre frikadeller, også på en buffet.SPRØD KARTOFFELSALAT (1 person)
ca. 150 g kogte faste kartofler
¼ spidskål eller sommerkål
1 stykke salatagurk
ca. ½ portion kold limesauce
Tilbehør: kold stegt kylling, evt. kyllingelår, evt. brød.
Pil kartoflerne og skær dem i skiver. Fjern stokken fra kålen og snit den meget fint. Skær agurken i små terninger. Vend det hele i limedressingen og smag endeligt til med salt og kværnet peber.
pr. portion:
m kyllingelår 380 kcal ( 1600 kj) 12 g fedt 29 fedtkalorie %
m kyllingebryst 316 kcal ( 1330 kj) 6 g fedt 17 fedtkalorie %
Opskrift: Susanne Palmqvist