VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Bagte rødbeder med æg og creme fraiche

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Bagte rødbeder med æg og creme fraiche

Nye rødbeder smager dejligt når man bager dem i ovnen. De er krydret med hvidløg og persille og kan serveres med hakkede æg , lidt kold cremefraiche og godt brød. Du kan også bruge dem som tilbehør til f.eks. en frikadelle.

BAGTE RØDBEDER MED ÆG OG CREMEFRAICHE (4 personer)

2 bdt. nye rødbeder
1 spsk. olie eller lidt smeltet smør
salt og kværnet peber
35 g blødt smør
1-2 fed hakket hvidløg
1 bdt. persille
citronsaft
4 hårdkogte æg
Tilbehør: salat med f.eks. små spinatblade, kold cremefraiche 18 eller 9%, brød

Skær top og bund af rødbederne og skræl dem. Stil dem i et smurt ovnfast fad og pensl med olie eller smeltet smør. Drys med lidt salt og peber. Bag rødbederne midt i en 180 grader varm ovn til de er møre ca. 1 time (afhænger af størrelse, store rødbeder kan skæres over). Mærk med en nål. Rør smørret med hakket hvidløg og persille og fordel det over rødbederne. Bag igen ca.10 - 15 minutter. Server dem varme med hakkede hårdkogte æg, kold cremefraiche og en blandet grøn salat.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her