Sandwichbolle med skinke-æggesalat
Skal bollen med på arbejde er det en god ide at tage skyllet grønt med i en plastpose og salaten med i en lille beholder. Så er sandwichen nem at fylde på stedet, og den er frisk og appetitlig. Det er også en god ide at supplere med ekstra gnavegrønt.SANDWICHBOLLE MED SKINKE-ÆGGESALAT (2 stk.)
2 store havreboller
1 spsk. ylette eller A 38
1-2 tsk. mild karry
salt og peber
1 stort eller 2 små hårdkogte æg
50 g mager kogt skinke
1 lille bakke karse
sprød salat
rødløg i skiver og karse
Rør yletten med krydderier. Hak æg og skinke groft og vend det i sammen med klippet karse. Flæk bollerne og dæk undersiden med sprøde salatblade. Kom ægge-skinkesalat på og pynt med masser af løgringe og karse. Læg låg på bollerne.
Opskrift: Susanne Palmqvist