VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Pandekager med svampefyld

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Pandekager med svampefyld

Madpandekager kan fyldes med mange gode ting, og her er det en champignonstuvning med bacon og lidt porreringe der er indeni. De kan laves til i god tid og varmes op i ovnen evt. med et drys revet ost på toppen.

PANDEKAGER MED SVAMPEFYLD (4 personer)

dej:
225 g hvedemel
1 nip salt
2 dl vand
2 dl mælk
3 mellemstore æg
50 g smeltet smør
lidt fedtstof til bagning
Fyld:
400 g champignon
3 dl vand
1 tsk. citronsaft
15 g smør
1 spsk. hvedemel
1-2 spsk. creme fraiche 38 %
salt og peber
1 bdt. hakket persille
200 g bacon i strimler
1-2 porrer
Tilbehør: grøn blandet salat

Pandekager: Bland mel og salt og pisk vand og mælk i, gerne med el-pisker, så dejen ikke klumper. Pisk æggene i ? et ad gangen ? og til sidst det smeltede smør. Lad dejen hvile en time. Bag tynde pandekager på en stor pande. Der bliver ca. 10 stk.

Fyld: Rens champignonerne og skær dem i skiver. Kom dem i en gryde med vand og citron, og kog dem i 4 minutter. Tag dem op. Skær porrerne i skiver, og kog dem i vandet 2-3 minutter. Tag dem op. Si væden.
Sådan laver du en opbagning .
Smelt smørret i gryden og pisk melet i. Spæd med kogevandet til en tyk stuvning. Pisk godt igennem og kom creme fraiche i. Smag til med salt og peber, og vend svampe og porreringe i. Vend til sidst hakket persille i. Rist bacon sprød på en tør pande. Kom en skefuld stuvning på hver pandekage og dys med bacon. Rul dem evt. sammen.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her