Tortellini med forårsløg
Frisk fyldt pasta kan du få i rigtig mange variationer med forskelligt fyld: skinke, svampe, skaldyr og ost for bare at nævne et par stykker. Vælg dem du bedst kan lide og server dem med denne lækre lysegule sauce med sprøde forårsløg, det er rigtig forårsmad.TORTELLINI MED FORÅRSLØG (4 personer)
ca. 400 g frisk pasta med fyld (tortellini eller ravioli)
2 bdt. forårsløg
25 g smør
1 1/2 tsk. karry
2 tsk. tørret sennepspulver (Collmans)
2 dl hønse eller kalvebouillon
2 1/2 dl fløde 13%
1 bdt. hakket persille
salt og peber
Tilbehør: evt. flutes
Kog pastaen efter anvisning på pakken så sent som muligt. Lad dem lige dryppe af inden de overhældes med saucen: snit forårsløgene på skrå med så meget grønt ved som muligt. Svits karryen i smørret et par minutter. Kom sennepspulver ved og rør godt. Tilsæt bouillon og lad det koge op. Hæld fløden ved og lad også den komme i kog. Vend forårsløgene i og lad saucen simre 3-5 minutter. Løgene skal stadig være sprøde. Smag til med salt og peber og vend persillen i. Hæld den varme sauce over pastaen og server straks. Gerne på varme tallerkener.
Opskrift: Susanne Palmqvist