VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Sandwich med sennepstun

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Sandwich med sennepstun

SANDWICH MED SENNEPSTUN (4 stk.)

4 skiver havrebrød
1 ds. tun i vand (185 g)
1 spsk. ylette eller A 38
2 tsk. dijonsennep
2 spsk. små kapers
salt og peber
1-2 spsk. klippet purløg
sprøde salatblade

Hæld vandet fra tunfisken og mos den godt med en gaffel. Rør den blød med sennep og ylette og vend kapers og purløg i. Smag til med salt og peber. Fordel fyldet på de 4 skiver brød og læg de andre ovenpå. Tryk dem godt sammen om fyldet. Pak hver skive ind i madfilm og læg dem koldt. Skær skiverne igennem til trekanter og server dem på et sprødt salatblad.

Inspiration på email? Skriv dig op her