VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Farsbrød med feta og basilikum

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Farsbrød med feta og basilikum

Det spændende farsbrød er lavet med oksekød og rullet om smuldret feta, basilikum og syltet rød peber. Du kan bage de halve kartofler i ovnen samtidig.

FARSBRØD MED FETA OG BASILIKUM (4 personer)

500 g hakket magert oksekød
1 æg
Sådan ser du om et æg er frisk .
1 ½ spsk. hvedemel
1/2 spsk. mild paprika
ca. 1 ½ dl mælk eller fløde 13%
1 spsk. frisk hakket basilikum
ca. 75 g smuldret fetaost
1-2 spsk. syltet rød paprika (fås på glas i supermarkeder)
lidt olie
1 lille bg. cremefraiche 18%
1 dl ylette eller A 38
1-2 spsk. hakkede krydderurter, f.eks. basilikum, persille eller purløg
Tilbehør: bagte halve kartofler med laurbærblade penslet med lidt olie, salat med feta og syltet paprika

Rør det hakkede kød med æg, mel, krydderier og mælk/fløde til en lidt fast fars. Smør at stykke bagepapir med lidt olie og bred farsen ud herpå i et ca. 2 cm tykt lag. Drys med basilikum og feta og læg syltet paprika ovenpå. Rul ved hjælp af papiret farsen til en tyk pølse. Læg den med sammenføjningen nedad i et smurt ovnfast fad. Pensl overfladen med lidt olie (læg evt. små persille eller basilikumblade på overfladen). Bag farsrullen ved 190 grader ca. 1 time. Læg halve kartofler med i ovnen ca. 40 minutter. Rørt cremefraiche og ylette med krydderurter og smag til med lidt salt og peber. Server farsrullen i skiver med kold sauce, kartofler og lidt salat med feta og syltet paprika.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her