VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  To slags fiskesalat

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

To slags fiskesalat

Her får du et par forslag til magert pålæg med tun og røget torskerogn, så du f.eks. kan lave sandwich til madpakken.

TO SLAGS FISKESALAT

røget rognsalat:
150 g røget blød torskerogn
1 kogt, kold kartoffel ca. 75 g
1/2 spsk. olivenolie
kværnet peber
evt.- 1 fed hvidløg
1 bdt. snittet purløg
citronsaft

tunsalat:
1 ds. tun i vand eller olie (185g)
1 lille kold kogt kartoffel ca. 50 g
1-2 tsk. dijonsennep
ca. 1 spsk. Cheasyfraiche 9%
ca. 1 spsk. kapers
evt. 1-2 spsk. klippet dild
salt og peber
Tilbehør: sprøde salatblade, citron, groft brød

Tag den røgede rogn ud af hinderne og kom den i en skål. Riv den kolde kartoffel og mos de to ting godt sammen til en jævn masse. Rør olien i og smag til med citronsaft, presset hvidløg, peber og evt. salt. Vend lidt purløg i eller drys det ovenpå. Holdbarhed 2-3 dage i køleskab.

Hæld væden fra tunfisken og kom den i en skål. Riv kartoflen og mos den sammen med fisken. Rør Cheasyfraiche i til konsistensen er tilpas. Smag til med sennep, salt og peber. Vend kapers og evt. dild i. Holdbarhed 2-3 dage i køleskab. Lav en anretning med masser af sprød salat og to ?bunker? fiskesalat. Giv masser af groft brød til.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her