VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Lun kartoffelsalat med røget laks

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Lun kartoffelsalat med røget laks

Kartoflerne med den flotte røde skræl hedder Rød Desire og indeni er de helt almindelige. De har en rigtig god smag, er faste og egner sig godt til den lune kartoffelsalat med røget laks.

LUN KARTOFFELSALAT MED RØGET LAKS (4 personer)

ca. 1 kg faste kartofler f.eks. Rød Desire
1 spsk. rød-eller hvidvinseddike
1 spsk. kold vand
2-3 spsk. olivenolie
salt og peber
1 bdt. hakket dild
½ bdt. hakket persille eller purløg
2-3 skalotteløg
8 tynde skiver røget laks
2 spsk. frisk stenbiderrogn eller røget kaviar på glas
Tilbehør: brød

Kog kartoflerne møre og pil dem. Lad dem køle lidt af, og forbered de øvrige ting. Pisk eddike og vand med krydderier, og pisk olien i lidt ad gangen til en cremet dressing. Vend det grønne i. Pil og hak løgene fint. Skær kartoflerne i skiver, og vend dem lune i dressingen. Fordel dem pænt på fire tallerkener. Drys med løgene. Læg laksen i midten, og kom lidt rogn på hver portion. Server salaten lun evt. med brød til.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her