VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Tomat-ostebrød

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Tomat-ostebrød

Trænger man til lidt lækkert og let, er disse sprøde tomatbrød sagen. Det er vigtigt at brødet er ristet først, ellers bliver det blødt i krummen. Osten skal være en mager flødeost med hvidløg eller urter. brødene kan spises lige som de er eller på en bund af sprød salat.

TOMAT-OSTEBRØD (4 stk.)

4 skiver italiensk brød eller landbrød
75 g Cheasy flødeost med hvidløg eller urter
4 store bøftomater
2 rødløg
friskhakket oregano eller merian

Rist brødet på begge sider. tag dem ud, og lad dem blive kolde. Smør et lag flødeost på hver. Læg skiver af tomat og rødløg taglagt ovenpå. Sæt brødene i ovnen ved 225 grader til de er gennemvarme, ca. 10 minutter. Klip lidt friske krydderurter over og spis brødene varme eller lune, alene eller med en grøn salat.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her