VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Andelever på salat med kumquats

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Andelever på salat med kumquats

ANDELEVER PÅ SALAT MED KUMQUATS (4 personer)

200-250 g andelever
30 g smør
kværnet peber
salt
½ dl Madeira

Tø leveren op, hvis den har været frossen. Dup den helt tør, del hver lever i to og skær eventuelle urenheder fra. Lad smørret blive brunt og rist leveren et par minutter på hver side, så den netop er gennemstegt. Krydr godt med salt og peber. Tag leveren af og kom madeira på panden .Lad det koge lidt ind til en tyk sky. Skær leveren i skrå skiver, anret på salaten og dryp lidt sky henover. Serveres lun.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her