VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Hjemmmelavet rødkål med appelsin

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Hjemmmelavet rødkål med appelsin

Hjemmelavet rødkål smager virkelig meget bedre end den man kan købe færdig. Det er også både billigt og nemt, at lave den selv. Du får en opskrift her på en god krydret version, som er værd at prøve..

HJEMMELAVET RØDKÅL MED APPELSIN (8 personer)

1 lille rødkålshoved
25 g smør
2-3 spsk. rødvinseddike eller balsamico
revet skal af 1 appelsin
Sådan strimler du citrusskal .
saft af 2 appelsiner
2-3 hele nelliker
salt og peber
lidt sukker
eller 1 dl sød ribssaft

Del kålen i kvarte, fjern stokken og snit kålen meget fint . Smelt smørret i en stor gryde og vend kålen heri. Vend til den bliver blank og falder lidt sammen. Tilsæt eddike, appelsinskal og saft og krydderier. Vend godt. Kog under låg til kålen er tilpas mør, 30-45 minutter. Smag til med ribssaft eller sukker, samt salt og peber.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her