VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Glaserede æbler

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Glaserede æbler

GLASEREDE ÆBLER (8 æbler)

8 træpinde
Glasur: 250 g sukker
1 dl vand
½ dl alm. eddike
evt. kokosmel

Vask og tør æblerne godt, og fjern forsigtigt stilk og blomst. Sæt en træpind i på stilkens plads. Bring sukker og vand i kog i en gryde. Fjern skummet, der dannes. Kom eddiken i og kog ved svag varme til massen begynder at tykne. lav denne prøve: dyp en træpind i sukkermassen og straks derefter i koldt vand. Når glasuren bliver helt hård og glasagtig i det kolde vand, er den færdig. Læg et stykke bagepapir klar. Dyp hurtigt æblerne i glasuren, og sæt dem til tørring på papiret. Skal de vendes i kokosmel, skal det være inden glasuren stivner.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her