VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Syltede hyben

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Syltede hyben

SYLTEDE HYBEN (ca. ¾ l)

1 kg rensede hyben
2½ dl vand
1 ¼ dl eddike
500 g sukker
evt. lidt Atamon

Kom de rensede hyben i én gryde med vand og eddike. Kog ved svag varme under låg i ca. 7 minutter. Rør sukkeret i, og kog endnu 10 minutter, til de er møre. (Tiden kan variere lidt) Fjern evt. skum. Kom evt. lidt Atamon i, og hæld de syltede hyben på skoldede glas. Bind dem til med det samme. Tips: Man kan koge ½ flækket vaniljestang med. Det giver også en fin smag.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her