VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Ristede kastanjer

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Ristede kastanjer

RISTEDE KASTANJER

ca. 1 kg kastanjer
groft salt
Tilbehør: blødt, rørt smør
salt
rødvin eller varm hyldebærsaft

Brug en kraftig grill-eller havehandske til at holde om kastanjerne, når de skal ordnes. Skær et kryds i toppen af hver kastanje (den spidse ende) så de ikke eksploderer under ristningen. Brug en lille, skarp kniv eller en god køkkensaks. Læg et godt lag groft salt i et ovnfast fad og stil kastanjerne heri med krydset opad. Rist dem ved 200 grader i ca. 30-40 minutter. De skal åbne sig let og føles bløde. Servér dem varme med rørt smør og rødvin eller hyldebærsaft. Tips: smørret kan røres blødt med cognac eller tilsættes lidt revet citronskal.

Inspiration på email? Skriv dig op her