Kalkunpande med pasta
Her er en mager kalkunpande med svampe, courgetter og tomat, som passer fint sammen med pasta. KALKUNPANDE MED PASTA (4 Personer)500 g kalkunfilet el. bryst
1 spsk. olie
250 g champignon
1 courgette
1-2 porrer
4 modne tomater
evt. 1 lille fed presset hvidløg
1 tsk. tørret merian
1 dl. hønsebouillon
salt og peber
Tilbehør: kogt pasta eller groft madbrød
Skær kødet i tynde strimler. Rens grøntsagerne og skær champignon i skiver, porrerne i tynde ringe og courgetterne i korte stave. Tomaterne skæres i små terninger. Svits først kalkunstrimlerne i olien ved stærk varme til de er lysebrune. Brug en dyb pande eller wok. Tag dem op. Svits svampene kort og tag dem op. Svits porrer og courgetter et par minutter og kom tomaterne ved. Krydr med hvidløg, merian salt og peber og lad det simre 2-3 minutter. Hæld bouillon ved og kom de stegte grøntsager og kalkun i. Vend forsigtigt og smag til. Serveres med nykogt pasta.
Opskrift: Susanne Palmqvist