Tortillaer med peberfrugter, salsa og creme fraiche
Lune majstortillas fyldt med stegte grøntsager, creme fraiche og en krydret tomatsalsa er nem og "let" sommermad. Det er faktisk kun fyldet, du selv skal lave. Er du mere til kød, skulle du prøve de marinerede kalveleverstrimler eller en god oksegrydesteg med forskelligt tilbehør.TORTILLAS MED PEBERFRUGTER, SALSA OG CREME FRAICHE (4 Personer)
8-12 majstortillas (majspandekager købes som kølevare i supermarkeder)
fyld:
2 spsk. olivenolie
2 store løg
2 fed knust hvidløg
3-4 peberfrugter, blandede farver
2 friske chilier
250 g champignon
salt og kværnet peber
1 spsk. friskhakket oregano
Tilbehør: tomatsalsa (færdigkøbt tomatsauce på glas) og creme-fraiche
Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Svits dem i olien i en dyb pande, skru ned og lad dem småstege uden at tage farve 10 minutter. Rør hvidløgene i. Rens peberfrugter
Sådan renser du en peberfrugt .
og chilier
Sådan renser du en chili .
(pas på saften er stærk) og skær dem i strimler. Kom dem på panden og lad dem stege med 10 minutter. Rens svampene og skær dem i skiver. Kom også dem på og lad dem stege med 1-2 minutter. Krydr med salt, peber og oregano. Lun pandekagerne et øjeblik (ovn eller mikroovn) Og server dem med fyld og tilbehør. Hver fylder sin egen pandekage.
Opskrift: Susanne Palmqvist