VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Fraseret peberfrugt med tomatsky

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Fraseret peberfrugt med tomatsky

Store peberfrugter fyldt med mildt krydret kalvekød, ris og pinjekerner er dejlig fyldig mad, som passer sig selv i ovnen det meste af tiden.

FARSERET PEBERFRUGT MED TOMATSKY (4 Personer)

4 store peberfrugter
1 spsk. olie
2 dl rå ris
4-500 g magert hakket kalvekød
salt og peber
1 fed finthakket hvidløg (kan undværes)
1-2 spsk. frisk hakket mynte
1 l tomatjuice (saft)
1 håndfuld pinjekerner
Tilbehør: ekstra løse ris eller brød

Svits risene i olien i en stor gryde. Kom kødet ved og rør til det skifter farve. Tilsæt mynte, hvidløg, salt, peber og 4 dl tomatjuice. Lad det simre under låg 15 minutter. Vend pinjekernerne i til sidst og smag til. Skær et låg af peberfrugter og fjern indmaden. Prik dem let med et nål eller stegegaffel jævnt over det hele. Fordel kødfyldet i og læg lågene på. Pensl med lidt olie. Stil dem i et ovnfast fad og hæld resten af juicen omkring. Giv dem ca. 40 minutter midt i ovnen ved 180 grader. Server med et godt brød eller ris.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her