Pasta med ristede muslinger
Pastaen står tit på bordet, og her får du en god variation med sprøde ristede muslinger vendt i persille, hvidløg og rasp. De er virkelig værd at prøve.PASTA MED RISTEDE MUSLINGER (4 Personer)
3 modne tomater
2 ds. muslinger a 150 g
3 spsk. grov rasp
2 fed presset hvidløg
3 spsk. hakket persille
1 nip cayennepeber
salt og kværnet peber
2 spsk. olie
3-400 g friskkogt pasta
skær tomaterne i meget små terninger. Bland raspen godt med hakket persille, hvidløg og krydderier i et stort fad eller lav skål med kanter. Lad muslingerne dryppe ekstra godt af. Vend dem i raspblandingen. Varm olien godt op i en wok eller dyp pande og rist muslingerne heri. Vend hele tiden forsigtigt så de ikke hænger i. Når de er gyldne hældes de tilbage i fadet. Kom lidt olie på panden og rist tomaterne kort. Drys dem ovenpå muslingerne og vend meget forsigtigt. Kog pastaen og lad den dryppe af. Anret straks med muslingerne ovenpå.
Opskrift: Susanne Palmqvist