VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Pasta med ristede muslinger

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Pasta med ristede muslinger

Pastaen står tit på bordet, og her får du en god variation med sprøde ristede muslinger vendt i persille, hvidløg og rasp. De er virkelig værd at prøve.

PASTA MED RISTEDE MUSLINGER (4 Personer)

3 modne tomater
2 ds. muslinger a 150 g
3 spsk. grov rasp
2 fed presset hvidløg
3 spsk. hakket persille
1 nip cayennepeber
salt og kværnet peber
2 spsk. olie
3-400 g friskkogt pasta

skær tomaterne i meget små terninger. Bland raspen godt med hakket persille, hvidløg og krydderier i et stort fad eller lav skål med kanter. Lad muslingerne dryppe ekstra godt af. Vend dem i raspblandingen. Varm olien godt op i en wok eller dyp pande og rist muslingerne heri. Vend hele tiden forsigtigt så de ikke hænger i. Når de er gyldne hældes de tilbage i fadet. Kom lidt olie på panden og rist tomaterne kort. Drys dem ovenpå muslingerne og vend meget forsigtigt. Kog pastaen og lad den dryppe af. Anret straks med muslingerne ovenpå.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her