Skinke-estragongryde med pasta
Gryderetten på billedet gemmer på mørt svinekød i en mild esdragon-sennepssauce sammen med sprøde bønner. Du kan spise ris, kartofler eller pasta til.SKINKE-ESDRAGONGRYDE MED PASTA (4 Personer)
700 g skinkekød i terninger (eller andet magert svinekød)
2 dl hvedemel
1 spsk. Colmans sennepspulver
1 tsk. kværnet peber
1 tsk. tørret esdragon
25 g smør
4 dl. hønsebouillon
1 1/2 dl fløde 13%
ca. 300 g haricots verts
Tilbehør: pasta, ris eller kartofler
Skær kødet i pæne store terninger, hvis det ikke er gjort. Bland mel og krydderier og vend kødet heri. Brun kødet i smørret i en dyp lågpande eller gryde, evt. af to gange. Hæld bouillon ved og lad retten småkoge under låg til kødet er mørt ca. 45 minutter. Hæld fløden ved og varm igennem. Kom bønnerne ved og lad dem koge med til de er møre men stadig sprøde. Smag evt. til med salt, mere esdragon og peber. Server med det valgte tilbehør.