VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Æble-kanelmuffins

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Æble-kanelmuffins

Trænger du til lidt godt til din te eller kaffe kan du bage disse små muffins med gulerod og æble. De kan bages i lave linseforme eller små papirsforme. De kan holde sig i en dåse eller i køleskab ca. 5 dage.

ÆBLE-KANELMUFFINS (12 stk.)

2 ½ dl hvedemel (150g)
2 ½ dl havregryn (90g)
2 tsk. bagepulver
1 tsk. sdt. kanel
2 små eller 1 stort æg
3 spsk. olie(majs eller vindruekerne)
50 g sukker
1 dl æblejuice
1 fintrevet gulerod (70g)
1 dl rosiner (50g)
1 stort skrællet æble i små terninger
lidt smør eller olie til formene

Bland alle de tørre dele og rør olie, æg og juice i. Vend gulerod, æble og rosiner i. Smør formene (papirforme skal ikke smøres men lægges dobbelt, altså to sammen) og fyld dejen i. Bag kagerne med det samme midt i en 190grader varm ovn. Bagtiden er ca. 25 minutter. Kagerne smager bedst kolde. De kan smøres med et tyndt lag glasur, men det er ikke nødvendigt.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her