VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Røget sildesalat med ristet rugbrød

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Røget sildesalat med ristet rugbrød

Røget sild, radiser og purløg hører sammen med dansk sommer. Her er de brugt til en lækker salat anretning som smager skønt med ristet rugbrød til.

RØGET SILDESALAT MED RISTET RUGBRØD (4 Personer)

2 store eller 4 små røgede sild
1 bdt. radiser
1 bdt. purløg
2-3 spsk. creme-fraiche 18%
2-3 slags blandede salater
1 salatagurk
4 hårdkogte æg
4-8 skiver rugbrød

Pil de røgede sild helt fri for ben og mos dem med en gaffel.
Sådan renser du røget sild .
Rør creme-fraichen i til mosen er blød (afhænger af hvor friske sildene er): rens radiserne og hak dem fint. Vend dem i sammen med klippet purløg og smag til med salt og peber. Skyl og riv salaterne i stykker. Skær agurken i stave. Anret på tallerkener med sildesalaten i midten og pynt med halve æg og agurk. Rist rugbrødet på en varm tør pande og server det til, gerne lunt.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her