Hytteost-salat
Har du rester af en kold steg skulle du prøve at serverer den sammen med denne fyldige hytteostsalat med æbler, små ærter og purløg. Salaten kan også tages med i et bæger til din frokost.HYTTEOSTSALAT (4 personer)
450 g hytteost naturel (hedder også hytteret på nogle pakninger)
2-3 aromatiske æbler med rød skræl (gerne danske æbler)
150 g meget fine ærter
1 bdt. purløg
salt og kværnet peber
1-2 tsk. mild karry
Tilbehør: sprøde salatblade og brød
Tø ærterne op og lad dem dryppe af. Vask æblerne og skær dem i små terninger. Hak purløget. Bland straks det hele i hytteosten og smag til med krydderier. Salaten skal ikke være stærk. Anret på sprøde salatblade og pynt med lidt purløg. Server med f.eks. tynde skiver roastbeef og godt brød.
Opskrift: Susanne Palmqvist