VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Kyllingeleverpostej med salat

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Kyllingeleverpostej med salat

Postejen her er lavet med kyllingelever og er både nem og meget lækker. Den passer godt på et frokostbord

KYLLINGELEVER POSTEJ MED SALAT (4-6 personer)

600 g frossen kyllingelever
25 g smør
2 tsk. tørret merian eller timian
salt og peber
2 skalotteløg
1-2 fed hvidløg (kan undværes)
ca. 1 dl portvin, madeira eller whisky
ca. 110 g blødt smør
Tilbehør: skyllede salatblade. store kapers eller syltede agurker, rugbrød

Tø leveren op og dup stykkerne tørre i køkkenrulle. Brun smørret på panden og brun alle stykkerne heri. Krydr med salt, peber og merian. Lad dem småstege 4-5 minutter. Tag dem af og køl af. Hak løg
Sådan hakker du et løg .
og hvidløg fint og svits dem på panden 1-2 minutter. Hæld spiritus ved og lad lige panden koge af. Tag den fra varmen og lad blandingen blive kold. Blend leveren i blender eller foodprocessor og kom smørret i. Kør det til en jævn masse og smag endelig til. Kom det i små forme eller en lille postejform og stil det koldt mindst 1 time, gerne længere. Server som pålæg eller på sprød salat med tilbehør.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her