VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Små hvidløgsbøffer med porrer

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Små hvidløgsbøffer med porrer

I denne uge får du et par forslag som kan bruges på julens frokostborde, f.eks. de små hvidløgsbøffer

SMÅ HVIDLØGSBØFFER MED PORRER (4 personer)

500 g hakket oksekød
100 g hakket svinekød
1-2 fed presset hvidløg
1 bdt. skyllet hakket persille
salt og peber
ca. 2 spsk. hvedemel
ca. 2 spsk. olie
3 porrer
20 g smør
1 tsk. tørret timian
Tilbehør: rugbrød eller råstegte kartofler

Bland kødet med hvidløg, persille, salt og peber og ælt det godt sammen. Form små runde bøffer med våde hænder. Tril dem i mel. Varm olien op i en dyb pande og steg bøfferne heri ved god varme. Ryst panden jævnligt så alle sider brunes. Stegetid 8-10 minutter efter størrelse. Prøv at skære en igennem. Rens porrerne og skær dem i brede ringe. Svits dem i smørret og lad dem dampe møre. Krydr med timian, salt og peber. Anret bøfferne ovenpå porrerne og server rugbrød eller kartofler til.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her