VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Mango-melondrik med frisk ingefær

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Mango-melondrik med frisk ingefær

Ingefær bliver fremhævet for sine mange gode virkninger på helbredet, og smagen er jo bare helt speciel. Frisk ingefær kan sagtens presses sammen med frugt. Prøv denne eksotiske drik med mango, melon, appelsin og ingefær. Den kan man meget nemt blive forfalden til.

MANGO-MELONDRIK MED FRISK INGEFÆR (2-3 glas)

1 moden mango
1/2 honning- eller galiamelon
ca. 5 cm frisk ingefær
1-2 appelsiner eller 1 citron eller begge dele

Skræk mangofrugten, og skær alt kødet fra den store sten i midten. Tag kernerne ud af melonen, skræl den og skær den i stykker. Skræl appelsin og/eller citron, skær frugten i mindre stykker. Skræl også ingefæren.
Sådan renser, skærer og hakker du ingefær .
Pres det hele gennem saftcentrifugen/presseren.
Sådan bruger du en saftcentrifuge .
Smag saften til, som du kan lide den med mere eller mindre citron (melon og mango er søde frugter) Servér den med det samme, evt. med lidt knust is i.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her