VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Hindbærshake

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Hindbærshake

Cremede drikke lavet med surmælksprodukter og frugt er et helt måltid. Et stort glas mætter temmelig godt og er derfor velegnet som et mellemmåltid. De to forslag, du får her er lavet med magre produkter, men resultatet minder meget om milkshakes lavet med flødeis. De knuste isterninger kan undværes men de giver en god fylde i drikken.

HINDBÆRSHAKE (4-5 dl.)

100-150 g frosne hindbær
1 spsk. sukker eller honning
saft af 1 appelsin (eller tilsvarende mængde appelsinjuice)
1 dl A 38
2-21/2 dl skummet eller letmælk
ca. 1 dl knuste isterninger

Kom bær, sukker og appelsinsaft i en blender
Sådan laver du milkshakes .
kør dem til en ensartet masse. Kom A 38 og mælk i og kør det cremet. Knus isterningerne godt, kom dem i og kør til drikken er skummende og isen knust helt. Server den straks i høje glas.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau