Mango gold
Eksotiske frugter giver eksotisk saft med smag af sol og sommer. Her er brugt mangofrugt, appelsin og lime. Saften bliver tyk og cremet og kan sagtens fortyndes med koldt vand, isterninger, apollinaris eller champagne (f.eks. til en brunch eller morgenmad med din elskede). Mos evt. lidt frosne hindbær, si dem og kom en skefuld i hver drink. Det ser flot ud og smager skønt.MANGO GOLD ca. 2 1/2 dl saft
1 moden mango
2 appelsiner
1 lime
1 skefuld frosne hindbær
1 spsk. sukker eller flormelis
Skræl mangofrugten og skær al kødet fra den flade sten i midten. Skær skrællen af appelsinerne og limefrugten og skær dem i mindre stykker. Pres det hel gennem saftcentrifugen
Sådan laver du frugt og grønsagsjuice .
se brugsanvisningen for bløde frugter. Rør saften igennem og fortynd evt. efter behag. Mos hindbærrene med sukkeret og pres massen gennem en sigte. Kom mangojuicen i flotte glas og kom en skefuld hindbærpuré i hver. Lav evt. et mønster med en tynd pind.
Opskrift: Susanne Palmqvist