VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Frisk kåldrik

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Frisk kåldrik

Hvidkål er måske ikke det vi forbinder mest med saft, men den giver faktisk ret meget saft med en meget mild smag. Brug den sammen med æbler eller pærer og gerne en rodfrugt som persillerod, pastinak eller selleri. Brug drikken om morgenen eller som en lille opkvikker midt på dagen. Lidt hakket persille smager også godt i.

FRISK KÅLDRIK ca. 4 dl saft

ca. 1/6 hvidkål
stort æble
1 lille pastinak
lidt citronsaft

Skær kålen i små stykker. Skær æblet i kvarte, fjern kærnehus og blomst og del stykker 1-2 gange. Skræl pastinakken og skær også den i små stykker. Kom det hele i saftcentrifugen
Sådan laver du frugt og grønsagsjuice .
og pres til saft. Rør saften igennem og smag til med lidt citronsaft.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her