Bresaolasalat
En nem og hurtig salat laver du med disse få ingredienser. Agurken er meget mild men både kødet og rucollasalaten her en speciel kraftig smag. Dressingen er en olie- eddikedressing med vand i, hvilket gør den mindre fed, men dog med en god oliesmag. Bresaola fås i større supermarkeder, bl. Irma og Føtex og er røget, lufttørret oksefilet. 1 pakke passer til 2 portioner.BRESAOLASALAT (1 person)
35 g Bresaola, røget oksefilet (fås i større supermarkeder)
1/2 salatagurk
1/2 bdt. rucolla salat
dressing:
1 tsk. balsamico
1 tsk. olivenolie
3 knuste peberkorn
1 tsk. flydende honning
1 spsk. koldt vand
Tilbehør: brød
Skær agurken i ikke for tykke skiver og anret på en tallerken sammen med kødet i tynde skiver. Skyl og slyng salaten og læg den ovenpå. Knus peberkornene med skaftet af en tung kniv. Pisk balsamico, honning, olie og peberkorn sammen og pisk til sidst det kolde vand i. Smag evt. til med lidt salt. Dryp dressingen over salaten og spis den straks.
pr.portion: 310 kcal ( 1300 kj) 6 g fedt 18 fedtenergi%
Opskrift: Susanne Palmqvist