Ciabattaboller med græskarkerner
Bollerne her er bagt med en færdig melblanding som er meget nem at gå til. Du kan sætte dit eget præg med krydderier og f.eks. græskarkerner.CIABATTABOLLER MED GRÆSKARKERNER (15 stk.)
6 1/2 dl lunkent vand
50 g gær
2 tsk. Herbes de Provence
2 dl grofthakkede græskarkerner
1 pose Amo melblanding til Ciabattabrød (1 kg)
æg til pensling
Opløs gæren i vandet og rør krydderier og græskarkerner i. Pisk eller ælt melet i lidt ad gangen. Ælt dejen godt igennem. Lad den hæve tildækket 1/2 time. Ælt igennem og form til 15 flade boller.
Sådan former du brød og boller .
Lad dem hæve igen 1 time. Pensl med æg og drys evt. med græskarkerner.
Sådan laver du et letpisket æg .
De skal trykkes godt fast. Bag brødene ved 225 grader 15-20 minutter. Afkøles på rist. Bollerne kan fryses. Brug f.eks. bollerne til denne sandwich.
Opskrift: Susanne Palmqvist