Spinatboller med hytteostsalat
Denne bolle med hytteostsalat er ikke egnet til at transporterer sammenlagt. Tag salaten med i en lille boks og læg bollen sammen på stedet.SPINATBOLLE MED HYTTEOSTSALAT
1 spinatbolle
2 spsk. Cheasy hytteost
1 tsk. Tandoori curry paste (eller pesto)
1/2 rød peberfrugt
ca. 50 g kogt eller stegt kylling el. kalkun
lidt klippet purløg
salt og peber
friske spinatblade eller andre salatblade
Skær peberfrugt og kyllingekød i små terninger.
Sådan renser du en peberfrugt .
Rør hytteosten med Tandoori curry paste - det må gerne være lidt stærkt - og vend peberfrugt, kylling og purløg i. Smag endeligt til med salt og peber. Flæk bollen og dæk bunden med spinat eller salatblade. Anret hytteosten ovenpå og drys med purløg.
Opskrift: Susanne Palmqvist