VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Spinatboller med hytteostsalat

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Spinatboller med hytteostsalat

Denne bolle med hytteostsalat er ikke egnet til at transporterer sammenlagt. Tag salaten med i en lille boks og læg bollen sammen på stedet.

SPINATBOLLE MED HYTTEOSTSALAT

1 spinatbolle
2 spsk. Cheasy hytteost
1 tsk. Tandoori curry paste (eller pesto)
1/2 rød peberfrugt
ca. 50 g kogt eller stegt kylling el. kalkun
lidt klippet purløg
salt og peber
friske spinatblade eller andre salatblade

Skær peberfrugt og kyllingekød i små terninger.
Sådan renser du en peberfrugt .
Rør hytteosten med Tandoori curry paste - det må gerne være lidt stærkt - og vend peberfrugt, kylling og purløg i. Smag endeligt til med salt og peber. Flæk bollen og dæk bunden med spinat eller salatblade. Anret hytteosten ovenpå og drys med purløg.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her