Salat med laks og ingefærdressing
1 stykke kogt eller stegt laks ca. 150 gevt. lidt rejer eller hummerhaler
Sådan piller du rejer .
blandet grønne salater
lidt friske sukkerærter
lidt friske grønne asparges
2 fintsnittede forårsløg
2 spsk. æblejuice
Dressing:
1 tsk. honning
lidt frisk ingefær
Sådan renser, skærer og hakker du indefær .
1 tsk. olivenolie
kværnet peber
Tilbehør: brød
Del laksen i mindre stykker. Skræl ingefæren og riv den fint, der skal være 1-2 tsk revet ingefær). Pisk æblejuice, honning, olie og ingefær sammen og smag til med lidt kværnet peber. Hæld den over laks og evt. rejer eller hummerhaler. Lad det trække ½ time. Bland salat med fintsnittet forårsløg og små stykker sukkerærter og asparges. Læg fisken ovenpå og hæld dressingen over. Server med brød.
pr. portion: 360 kcal (1530 kj) 12 g fedt 29,5 fedtkalorie%
Opskrift: Susanne Palmqvist