VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Salat med laks og ingefærdressing

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Salat med laks og ingefærdressing

1 stykke kogt eller stegt laks ca. 150 g
evt. lidt rejer eller hummerhaler
Sådan piller du rejer .
blandet grønne salater
lidt friske sukkerærter
lidt friske grønne asparges
2 fintsnittede forårsløg
2 spsk. æblejuice
Dressing:
1 tsk. honning
lidt frisk ingefær
Sådan renser, skærer og hakker du indefær .
1 tsk. olivenolie
kværnet peber
Tilbehør: brød

Del laksen i mindre stykker. Skræl ingefæren og riv den fint, der skal være 1-2 tsk revet ingefær). Pisk æblejuice, honning, olie og ingefær sammen og smag til med lidt kværnet peber. Hæld den over laks og evt. rejer eller hummerhaler. Lad det trække ½ time. Bland salat med fintsnittet forårsløg og små stykker sukkerærter og asparges. Læg fisken ovenpå og hæld dressingen over. Server med brød.

pr. portion: 360 kcal (1530 kj) 12 g fedt 29,5 fedtkalorie%

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her