Kartoffelsalat med skaldyr
Denne magre kartoffelsalat er god som en frokostret eller en let middagsret. Du kan bruge hummerhaler eller rejer eller begge dele ovenpå. De giver fin kontrast til den lidt skarpe dressing og de milde avocado. Læg gerne et lag snittet salat i bunden. Brug en god fast kartoffel med en god smag, f.eks. aspargeskartofler.KARTOFFELSALAT MED SKALDYR (2 personer)
200-250 g kogte pillede kartofler
1 lille avocado
Sådan ordner du en avocado .
dild eller frisk kørvel
150-200 g rejer eller hummerhaler
Sådan piller du rejer .
1 dl ylette
1 tsk. mild paprika
salt
Tabasco
citron
Tilbehør: blandet salat, her feldsalat og rucolla
Rør først en dressing af ylette smagt til med paprika, salt og Tabasco efter smag. Et par dråber smager kraftigt igennem, så prøv dig frem. Husk kartoflerne stjæler også af smagen. Skær kartoflerne i mindre stykker og vend dem i. Dette kan gøres i god tid. Læg skyllet salat på tallerknerne og anret kartoffelblandingen i midten. Skær avocadoen i små stykker, dryp med citron og læg dem i kanten. Drys rejerne over og pynt med dild eller kørvel.