VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Hindbærkage med mandler og honning

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Hindbærkage med mandler og honning

Kagen her er nem og lækker at gå til. Bærrene giver frisk syrlighed til alt det søde.

HINDBÆRKAGE MED MANDLER OG HONNING (10-12 stykker)

3 æg
225 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
160 g hvedemel
100 g smeltet smør
250 g friske el. frosne hindbær
50 g smuttede mandler
3-4 tsk flydende honning
flad form eller lille bradepande 30 gange 20 cm .

Smelt smørret, og lad det køle af. Pisk æg og sukker lyst og skummende. Bland mel og vanilje, og vend det i med lette tag. Vend til sidst det afkølede smør i dejen. Fordel den i en smurt form, drys hindbær og mandler ud over. Dryp honningen over i tynde striber. Bag kagen midt i ovnen ved 170 grader ca. 45 minutter. Hold øje med farven, og læg evt. lidt alufolie over til sidst, da honningen nemt bliver mørk. Skær den afkølede kage i firkanter.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her