Hindbærkage med mandler og honning
Kagen her er nem og lækker at gå til. Bærrene giver frisk syrlighed til alt det søde.HINDBÆRKAGE MED MANDLER OG HONNING (10-12 stykker)
3 æg
225 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
160 g hvedemel
100 g smeltet smør
250 g friske el. frosne hindbær
50 g smuttede mandler
3-4 tsk flydende honning
flad form eller lille bradepande 30 gange 20 cm .
Smelt smørret, og lad det køle af. Pisk æg og sukker lyst og skummende. Bland mel og vanilje, og vend det i med lette tag. Vend til sidst det afkølede smør i dejen. Fordel den i en smurt form, drys hindbær og mandler ud over. Dryp honningen over i tynde striber. Bag kagen midt i ovnen ved 170 grader ca. 45 minutter. Hold øje med farven, og læg evt. lidt alufolie over til sidst, da honningen nemt bliver mørk. Skær den afkølede kage i firkanter.
Opskrift: Susanne Palmqvist