VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Gratineret tunbrød med ananas

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Gratineret tunbrød med ananas

Brug færdigkøbt flutes til denne lette ret, eller bag dem selv.

GRATINERET TUNBRØD MED ANANAS (4 personer)

2 mellemstore portionsflutes
1-2 spsk. grov dijonsennep
2 ds. tun i vand eller olie
4-6 ringe ananas
ca. 150 g revet mild ost
Tilbehør: revet courgette og revet gulerod på salat evt. med olie-eddikedressing

Flæk flutene og smør et lag sennep på hver. Hæld væden fra tunfiskenog fordel den på brødene. Læg halve skiver ananas ovenpå. Kom duske af karse i hullerne. Drys rigeligt med ost ovenpå. Læg brødene på et stykke bagepapir eller alufolie på en bageplade. Gratinér dem i midt i ovnen til osten er smeltet og lysebrun. Servér brødene varme med salaten til.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her