VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Ungarsk parrikagryde med mos

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Ungarsk parrikagryde med mos

En god paprika gør denne robuste gryderet meget lækker.

UNGARSK PAPRIKAGRYDE MED MOS (4 personer)

100 g bacon i strimler eller terninger
5-600 g oksekød i strimler (til stroganoff)
25 g smør
2 spsk hvedemel
1 spsk. mild paprika
3-4 dl vand eller lys bouillon
1 spsk. tomatpuré
1 dl piskefløde eller cremefraiche 38 %
salt og peber
250 g fine haricots vers
ca. 100 g cocktailpølser
Tilbehør: kartoffelmos, ris eller kartofler

Svits baconen i en gryde til det er lysebrunt. Tag det op. Kom smørret i gryden. Dup kødet tørt og brun det godt heri. Bland mel og paprika og drys det over. Rør godt og rør bouillonen i lidt ad gangen sammen med tomatpuré. Det skal lige dække kødet. Kom baconen tilbage i gryden og lad retten simre under låg til kødet er mørt, ca. 1 time. Kom fløde eller cremefraiche i og kog igen 5 minutter. Smag til med salt, peber og evt. paprika. Vend bønnerne i og lad dem blive gennemvarme. Server med kartoffelmos rørt med hakker t persille eller et andet tilbehør.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her