VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Ovnstegt kyllingbryst med olivenpaste

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Ovnstegt kyllingbryst med olivenpaste

De færdige kylligeudskæringer er nemme og hurtige at tilberede. Her er kyllingebrysterne brugt til en lækker hverdagsret med smag af oliven.

OVNSTEGT KYLLINGEBRYST MED OLIVENPASTA (4 personer)

4 stykker kyllingebryst u/ skind og ben
4 stk. tapenade (olivenpasta, fås i supermarkeder)
finthakket oliven kan bruges i stedet for
salt og kværnet peber
1-2 tsk. olivenolie
250 g tørret penne-pasta
2 spsk. sorte oliven i vand u/ sten
4 tomater
1 bdt. persille

Tør kødet og skær 3 dybe snit i overfladen. Kom lidt tapenade eller hakket oliven i og læg stykkerne i et ovnfast fad. Krydr med lidt salt og peber og dryp med lidt olie hvis du har brugt oliven (tapenade er rørt med olie). Steg dem midt i en 180 grader varm ovn ca. 25 minutter. Mærk om de er gennemstegte. De må gerne være let-gyldne. Kog imens pastaen 12 minutter og lad den dryppe af. Hak oliven, skær tomaterne i små terninger og hak persillen. Varm olien op i en dyb pande eller wok og svits oliven og tomater ca. 5 minutter. Kom pastaen på og vend godt til det er gennemvarm. Vend persillen i og smag til med salt og peber. Vand evt., skyen fra kyllingen i. Server kødet ovenpå pastablandingen.

Inspiration på email? Skriv dig op her