Hytteostpålæg med æg og avocado
Hvis du er til det magre skulle du prøve denne frokostsalat lavet med en ny Cheasy hytteost.HYTTEOSTPÅLÆG MED ÆG OG AVOCADO (4 personer)
200 g Cheasy 3% hytteost
2-3 modne avocadoer
saft af ½ citron
3 hårdkogte æg
1 bdt. purløg
1 tsk. dijonsennep
salt og peber
Tilbehør: rugbrød, salat og tomater
Del avocadoerne, fjern sten og skræl og mos dem med citronsaften.
Sådan ordner du avocado .
Rør hytteosten i. Kog æggene, køl dem af, pil dem og hak dem groft. Gem lidt til pynt og vend resten i sammen med snittet purløg. Smag salaten til med sennep, salt og peber og evt. mere citronsaft. Anret på sprøde salatblade og pynt med lidt æg, purløg og tomatbåde.
Opskrift: Susanne Palmqvist