Grove fiskefrikadeller med porrer
Skal måltidet være let og sundt er hjemmelavede fiskefrikadeller en rigtig god ret. Det er en af vore klassikere, og hjemme rørt fiskefars smagt til som i denne opskrift giver de lækreste frikadeller man kan tænke sig. Opskriften kan med fordel dobles op ? for der vil være rift om ?dellerne? og de er rigtig gode til frokostpakken dagen efter sammen med groft brød og lidt råkost eller salat. Grove fiskefrikadeller med porrer(4 personer)
500-600 g grov fiskefars
1-2 tynde porrer
1 lille bundt purløg
1 tsk. mild paprika
olie til stegning
Tilbehør:
Dampede porrer og gulerødder, evt. remoulade
Skyl og snit porrerne i meget tynde ringe.
Hak purløgn.
Rør begge dele i farsen sammen med paprika.
(Hvis du ikke køber færdig fiskefars, røres 500 g grofthakket torsk med 2 tsk. salt, 1-2 spsk. majsstivelse, 1 æg og 1-2 dl mælk eller fløde 13%). Form farsen til frikadeller, og steg dem gylne i lidt olie på panden, ca.5 minutter på hver side.
Servér dem varme med dampede grønsager og evt. remoulade.
Opskrift: Susanne Palmqvist