VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Bønnesalat med røget mørbrad

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Bønnesalat med røget mørbrad

Det kan næsten ikke blive nemmere eller hurtigere at sætte et godt måltid på bordet. Kidneybeans på dåse og en røget mørbrad giver en dejlig mættende og sund middag en aften, hvor det skal gå stærkt med at få noget på bordet.

BØNNESALAT MED RØGET MØRBRAD (4 personer)

1-2 ds kidneybeans
300 g haricots verts - friske eller frosne
lidt salatblade, f.eks. feldsalat
½ spsk. rødvinseddike
1 tsk. sennep
ca. 2 spsk. olivenolie
salt og peber
1 bdt. hakket persille
100 g røget mørbrad i tynde skiver
Tilbehør: brød

Goman pålæg sælges ligesom skinke i terninger, se i køledisken. Skær bønnerne i halve og giv dem et kort opkog i letsaltet vand. Køl dem straks af på en sigte med koldt vand. Hæld væden fra kidneybeansene og bland dem med de grønne bønner. Hak persillen og vend den i. Anret på en bund af salatblade. Pisk dressingen sammen og dryp den over. Læg tynde skiver mørbrad i kanten. Server salaten med brød til..

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her