VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Broccolisuppe med stenbiderrogn

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Broccolisuppe med stenbiderrogn

(4 personer)
400 g frisk broccoli
1 løg
evt.1 fed hvidløg
25 g smør
1 1/4 l hønse-eller grønsagsbouillon
ca.150 g Philadelhia Light (flødeost naturel)
1 bdt. persille
ca.75 g stenbiderrogn
evt. salt og kværnet peber
TILBEHØR:
brød

Skyl broccolien og skær hovederne i små buketter. Hak stokken groft.
Pil og hak løg og hvidløg.
Svits det hele i smørret i en stor gryde, uden at det tager farve.
Hæld bouillon ved efter 5 min. Kog suppen under låg til broccolien er mør, ca. 15 min.
Blend suppen helt ensartet. Kom den tilbage i gryden og kog igennem med 2/3 af flødeosten og hakket persille.
Smag suppen til med salt og peber.
Server den varm med en llille klat flødeost og en skefuld stenbiderrogn.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her