Broccolisuppe med stenbiderrogn
(4 personer)400 g frisk broccoli
1 løg
evt.1 fed hvidløg
25 g smør
1 1/4 l hønse-eller grønsagsbouillon
ca.150 g Philadelhia Light (flødeost naturel)
1 bdt. persille
ca.75 g stenbiderrogn
evt. salt og kværnet peber
TILBEHØR:
brød
Skyl broccolien og skær hovederne i små buketter. Hak stokken groft.
Pil og hak løg og hvidløg.
Svits det hele i smørret i en stor gryde, uden at det tager farve.
Hæld bouillon ved efter 5 min. Kog suppen under låg til broccolien er mør, ca. 15 min.
Blend suppen helt ensartet. Kom den tilbage i gryden og kog igennem med 2/3 af flødeosten og hakket persille.
Smag suppen til med salt og peber.
Server den varm med en llille klat flødeost og en skefuld stenbiderrogn.
Opskrift: Susanne Palmqvist