Kyllingeburger med avocado
En rest kyllingebryst eller kalkunkød kan blive til en lækker frokost med meget små midler. Prøv selv at server sådan her:KYLLINGEBURGER MED AVOCADO (4 personer)
4 foccaciaboller eller store burgerboller
lidt færdig cremefraiche dressing med hvidløg
2 stykker stegt kyllingebryst
2 modne avocado
lidt citronsaft
sprøde salatblade, f.eks. rucolla
Tilbehør: salat med majs og peberfrugter
Lun evt. bollerne let. Flæk dem og smør et tyndt lag dressing på hver halvdel. Dæk bunden med sprøde salatblade. Del avocadoerne, tag stenen ud og skær avocadokødet i skiver.
Sådan ordner du avocado .
Dryp med lidt citron, så det ikke bliver mørkt. Skær kyllingrbystet i tynde skiver på skrå. Læg avocado og kylling på bollen og læg låg på. Server med en blandet salat.