Ovn-æggekage med courgetter og feta
Har du adgang til frisk landæg bliver ovn-æggekagen her ekstra lækker. Den er let at lave og mætter godt.OVN-ÆGGEKAGE MED COURGETTER OG FETA (4 personer)
2 mellemstore courgetter
3-4 tomater
25 g smør
evt. lidt oregano
lidt kværnet peber
8 æg
½ dl koldt vand
ca. 100 g fetaost i terninger (evt. den i krydderlage)
Tilbehør: grøn salat og rugbrød
Skær courgetter og tomater i terninger. Svits dem i smørret på en stor dyb pande, der kan tåle at gå i ovnen eller svits på panden og hæld i et smurt ovnfast fad bagefter. Steg dem 5 minutter og drys med oregano peber. Pisk æg og vand sammen og hæld det over.
Sådan laver du et letpisket æg .
Rør i det med en gaffel så æggemassen fordeles. Drys til sidst med fetaost. Sæt panden i ovnen ved 180 grader til æggemasse lige er stivnet. Server med brød og salat.