VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Krydret rejegryde med løse ris

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Krydret rejegryde med løse ris

Soja, ingefær og chili giver piftet til denne rejegryde som enhver skaldyrselsker vil kunne lide.

KRYDRET REJEGRYDE MED LØSE RIS (4 personer)

1 lille løg
3 stilke bladselleri
1 peberfrugt
2 tsk mild paprika
25 g smør eller 1 spsk. olie
1 ds. fl. hakkede tomater gerne med chili
2 dl hønsebouillon
1 spsk. soja
evt. lidt frisk revet ingefær
1 dl cremefraiche 18%
2 tsk. majsstivelse
2 poser frosne rejer eller hummerhaler
1 bdt. dild
Tilbehør: løse ris

Hak løget fint. Skær bladsellerien i tynde strimler og peberfrugten i små terninger. Svits alle grøntsagerne i smørret i en sautépande. Kom tomater, bouillon, soja og krydderier ved. Lad det simre 10 minutter. Rør cremefraiche med majsstivelse og rør det i. Lad det koge 5 minutter til en jævn sauce. Tø rejerne let op, ellers afgiver de for meget væde til saucen, og lad dem dryppe af i en sigte eller på et viskestykke. Vend dem i saucen, de skal kun lige blive varme. Pynt med klippet dild Server gerne direkte fra panden med løse ris til.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her