VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Bagt frugt med kanel

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Bagt frugt med kanel

BAGT FRUGT MED KANEL

pr. portion
½-1 æble
2-3 blommer
½ spsk. flydende honning
lidt stødt kanel
lidt æblejuice

Skær æblerne i tynde både. Skær blommerne igennem og tag stenen ud. Læg bege dele i et lille ovnfast fad eller skål, drys med kanel og dryp honningen over. Hæld lidt juice i bunden. Bag frugten i en 200 grader varm ovn til den er tilpas ?mør? Tiden afhænger af æblesorten og hvor blød du ønsker den, så prøv dig frem. Lidt iskold yoghurt eller Cheasy Fraiche 9 % kan spises til.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her